söndag 20 juli 2008

Beach handboll i Åhus!

09.00 samling med grabbarna från förr vid hotell Åhus strand. Det var åtskilliga kilo mer på vissa av A-pojkarna som man man kommer ihåg dem från sent 1980-tal. Fantastiskt kul att träffa det gamla laget, vissa har man inte sett sen handbollstiden.
10.45 blåstes första matchen igång, jag kände mig något ringrostig efter alla dessa år utan handboll men tro´t om ni vill takterna satt i. Sand är dj-ligt tungt att springa i så det blev inga långa byten men f-n vad roligt!!!!!!
Beach handboll spelas 1x10 minuter, låter lite men 10 minuter i upptrampad sand och högt tempo känns i benen. Man är 3 man + en målvakt, planen är 25 meter lång.
Efter 5 matcher i grundspelet med 4 vinster och en förlust pga av onödiga utvisningar så var det dags för åttondels final. Ett lag från Falköping stod som motståndare, matchen var mycket jämn och hård ända fram tills vi fick en man utvisad pga av upprörda känslor, ännu en onödig utvisning, ny förlust och färdig spelat för denna gången. Men vad gör det när middag med grabbarna från förr stod på programmet, 18 år på nytt.